Over ons

Wij zijn Homyphone, een innovatief bedrijf dat constant in beweging is. Een business dat zich focust op de reparaties en services betreft elektronische gadgets, uiteenlopend van telefoons, tablets en laptops. Behalve het repareren van, bieden wij ook installaties van software en/of firmware aan en verkopen wij accessoires voor uw devices. Momenteel zijn we ook bezig met opleiden van mensen tot gecertificeerde monteurs en bijscholing van monteurs.

Wij hebben vestigingen op meerdere locaties en staan bij het SBB bekend als ‘Erkend Leerbedrijf’. Doch worden al onze reparaties professioneel en efficiënt afgehandeld; de gemiddelde reparatietijd bedraagt dan ook slechts 20 minuten. Wij werken uitsluitend met originele producten, maar het gebruik van Refurbished onderdelen is ook bespreekbaar, mocht u hier baat bij hebben.

Onze missie is het creëren van een uitgebreid netwerk, waarbij Homy Phone in verbinding staat met andere ondernemingen. Een samenwerking waarbij kwaliteit, service en professionaliteit voorop staat. Momenteel werken wij onder anderen samen met de overheid instanties, uitzendbureaus, hotels, kleine bedrijven en particulieren. Wij zijn ambitieus en denken groot, daarom willen wij een pilot lanceren in de vorm van opleidingen.

Multifunctioneel

meedenkend op lange termijn met de klant

Proffesionele samenwerking

--------------------------------------------------------------------

Deskundig advies

van gediplomeerde monteurs

Onze voordelen
-altijd alles op voorraad
-eigen opgeleide monteurs op locatie
-20 min service

——————————————————————————————————————————————————-

0
Filialen
Medewerkers
0
0
Reparaties