U wilt er toch ook voor zorgen dat uw personeel altijd voorzien is van een goed functionerende smartphone? Homy Phone is Always Available voor u.

Potentie is onze passie

Homy Phone staat bekend als een innovatief bedrijf dat constant in beweging is. Onze missie is het creëren van een uitgebreid netwerk, waarbij Homy Phone in verbinding staat met andere ondernemingen. Een samenwerking waarbij kwaliteit, service en professionaliteit voorop staat. Een business dat zich focust op de reparaties (ook op locaties) en services betreft elektronische gadgets, uiteenlopend van telefoons, tablets en laptops. Behalve het repareren van, bieden wij ook installaties van software en/of firmware aan en verkopen wij accessoires voor uw devices. Momenteel zijn we ook bezig met opleiden van mensen tot gecertificeerde monteurs en bij scholing van monteurs. Wij hebben vestigingen op meerdere locaties en staan bij het SBB bekend als erkend Leerbedrijf.

Door te kiezen voor ons, kiest u voor:

●      Het gebruik van originele onderdelen, eventueel refurbished en gecertificeerd.

●      Standaard tot 10% korting* op iedere reparatie en tot 30% korting* op huismerk accessoires

●      Binnen een straal van 10 km (bespreekbaar) bieden wij, alleen op aanvraag, een afhaal- en bezorgservice

●      6 maanden garantie per reparatie

●      De optie om uw toestel te laten verzekeren

●      Herstellen van beschadigde componenten (chips) op het moederbord, dit in tegenstelling tot de commerciële bedrijven

Nieuwsgierig geworden?

Dat begrijpen wij heel goed! Wij hebben de nodige kennis en ervaring om uw nieuwe partner te worden. Nog niet geheel overtuigd? Neem dan gerust een kijkje op onze website: www.homyphone.nl(bezig met tijdelijke onderhoud). Liever meteen contact opnemen kan natuurlijk altijd. Bel: 0715326929 / 0658820182 of stuur een mail naar info@homyphone.nl.
Wij vertellen u graag alles over onze visie, geheel vrijblijvend uiteraard.