Dichtbij

Zoeken

Het is heel gemakkelijk om uw smartphone hoesje te betalen.

Lees de details hieronder

Wat zijn de beschikbare betaalmethoden?
De verschillende manieren om de betaling van uw bestelling te voltooien zijn via iDeal, Creditcard(VISA, MasterCard of American Express) of Paypal.

iDEAL
De volgende banken zijn hierbij bijvoorbeeld aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. iDEAL is veilig, snel en makkelijk!

Creditcard
U kunt betalen met uw Visa en Mastercard creditcard. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar uw CVC code. Deze 3-cijferige code vindt u op de achterkant van uw creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers. Deze code is een extra veiligheidscontrole.

PayPal
Als u kiest om via PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van PayPal. U kunt u hier aanmelden voor een nieuwe account of inloggen met uw bestaande PayPal gebruiksnaam en de betaling bevestigen. Van ons ontvangt u na de betaling een orderbevestiging.

Kan ik een reeds verzonden factuur nog eens opvragen?
Wilt u graag nog eens uw factuur inzien, die u ontving bij het bevestigen van de bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een kopie van uw factuur.

De factuur die ik heb ontvangen klopt niet, wat moet ik doen?
Wanneer u een factuur hebt ontvangen die niet klopt, neem dan contact op met onze klantenservice. Wanneer u dit per e-mail doet, willen wij u vragen de betreffende factuur mee te sturen zodat we alle gegevens bij de hand hebben. Heeft u liever telefonisch contact over uw facturen en/of financiële details willen wij u ook vragen gegevens als ordernummer en/of factuurnummer bij de hand te hebben.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Terug naar boven
Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd