Dichtbij

Zoeken

Op alle aankopen heeft u een bedenktijd van 14 dagen.
We lossen het graag goed voor u op.
Lees de details hieronder.

Bestelling retourneren
We hebben een bedenktermijn van 14 dagen, na ontvangst van de order. Als u uw bestelling wilt retourneren, mag u het product in de originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) retourneren.

Hoe kan ik een artikel retourneren?
Wilt u een artikel retourneren? Dan kunt u deze opsturen naar:

Homyphone
Buikslotermeerplein 76
1025 EW, Amsterdam
Nederland

Hoe snel wordt ik terugbetaald na retourneren?
Op het moment dat wij uw retourzending hebben ontvangen, krijgt u van ons een ontvangstbevestiging. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

Het aankoopbedrag wordt terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de aankoop heeft gedaan (voor zover technische mogelijk).

Binnen welke termijn kan ik een artikel retourneren?
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Hoe lang duurt het voordat mijn retour is verwerkt?
Indien u een artikel geretourneerd hebt, kunt u het pakket volgen met Track & Trace van PostNL. Zodra wij het pakket hebben ontvangen, krijgt u van ons een e-mail ter bevestiging. De verwerking van de retour kan 14 dagen in beslag nemen. Heeft u 14 dagen nadat u het artikel hebt teruggestuurd nog geen bevestiging gehad dat wij uw pakket hebben ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice.

Houdt er rekening mee dat retour zendingen buiten Nederland langer kunnen duren. Heeft u na 14 dagen nadat het artikel retour gestuurd is nog geen bevestiging van ons ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ik heb na de retourzending geen bevestiging van ontvangst gekregen.
Heeft u een artikel retour gestuurd, dan verwerken wij deze zo snel mogelijk. Heeft u na 14 dagen nadat het artikel retour gestuurd is nog geen bevestiging van ons ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice.

Terug naar boven
Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd